top of page

Senior

Prijs

€70

Beschrijving:

Betreed het terrein van avontuur en comfort met onze Senior groepstent - de favoriet van jeugdverenigingen op zomerkampen!


Gemaakt om te weerstaan aan jaren van avontuurlijke ontdekkingen, deze stevige groene tent is vervaardigd uit duurzaam polykatoen en wordt geleverd met een handig opvouwbaar aluminium frame.


Met een enkeldaks ontwerp van geweven katoen en polyester (oftewel "Polycotton") en een indrukwekkend zeildoek van 490 g/m², staat deze tent garant voor robuustheid en betrouwbaarheid. Elke naad is versterkt met zorgvuldig stikwerk op de hoeken en trekpunten van de touwen, terwijl de dubbele deuren aan voor- en achterkant volledige ventilatie mogelijk maken voor een comfortabel verblijf, zelfs op warme dagen.


Ruim genoeg om 8-10 leden met bagage te huisvesten, maar met voldoende ruimte om gemakkelijk 15+ leden te verwelkomen zonder bagage, biedt deze senior-tent de perfecte mix van functionaliteit en comfort voor al jouw kampeeravonturen.


Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over hoe onze Senior groepstent jouw volgende evenement of kampeertrip onvergetelijk kan maken!

Contact :

Tim Scheepers

0473 32 92 46

Tent Details:

Prijs met opbouw

€90

Prijs zonder opbouw

€70

Vervoerskosten

5€ + €1/km

Lengte

5m

Breedte

5m

Hoogte nok

2.85m

Hoogte muur

1.85m

bottom of page